Avokádós, fetás padlizsán falatok

2012-10-10

sponsored links


Aputól tanultam a receptet. Isteni könnyû nyári estékre, vendégvárásra. Bár már nincs nyár egy finom borocska mellett a téli estéket is megbolondíthatjuk. Nem csak finom, de színeiben is szemet kápráztató.

Mivel a padlizsán héját is felhasználjuk, érdemes jól megmosni. Ujjnyi vastagságúra szeleteljük, majd besózzuk és 10 percig pihentetjük. Általában azért van szükség erre a folyamatra, hogy megelõzzük a kesernyés ízét. Ha letelt az idõ letöröljük, egy kis olíva olajjal bedörzsöljük és mindkét oldalon, serpenyõben már olaj hozzáadása nélkül, nagy lángon gyorsan megpirítjuk. Az avokádót meghámozzuk, kimagozzuk és vékony szeletekre szeljük, majd a ...

Folytats a blogon ... kiskonyham.blogspot.com/2012/10/avoka...

sponsored links

Keres?s