Avokádós csicseriborsó saláta
sponsored links
Finom :)
Hozzávalók (2 személy részére): 10 dkg csicseriborsó, 1 kis fej hagyma, 3 ? 4 jégsaláta levél, 1 sárgarépa, 1 érett avokádó, 5 dkg feta sajt, só, zöldpetrezselyem, kevés citromlé.
Elkészítése: A csicseriborsót egy éjszakára hideg vízbe áztatjuk, másnap sózzuk, lassú tüzön puhára fõzzük, leszûrjük. A hagymát finomra aprítjuk, a jégsaláta leveleket megtépkedjük, a sárgarépát kis csíkokra szeleteljük, a feta sajtot és az avokádót kockára vágjuk. Az így elõkészített hozzávalókat egy tálban összeforgatjuk, sózzuk, megszórjuk a finomra aprított zöldpetrezselyemmel, meglocsoljuk kevés citromlével, azonnal tálaljuk.