Avokádókrémes szûzérme---laskagombával.
sponsored links
Furcsa párosítás,de bejött!!Szeretem az avokádókrémet, szûzérmét is.
A laskagomba meg nem maradhat le.Szóval --együtt,isteni.
Ez is villámgyorsan megvan!!!
A laskagomba meg nem maradhat le.Szóval --együtt,isteni.
Ez is villámgyorsan megvan!!!
Hozzávalók:
- 1 avokádóval krém....../lila hagymával, olivaolajjal,fûszerekkel/
- 1 közepes szûzérme....szeletelve,fûszerezve...só,bors,mustár
- 50 dg laskagomba
- 4 gerezd fokhagyma
- olaj,balzsamecet,metélõhagyma
nagy lángon,majd a gomba jön.4-5 perc alatt megsütöm,sózom,borsozom.
Tálalás elõtt adom hozzá a balzsamecetet,metélõt.
A húst nem klopfolom,hanem megnyomkodom,fûszerezem,mustározom.Kevés forró olajon --teflonban--mindkét oldalát megsütöm.Oldalanként 5 perc.
Tálalás elõtt rákenem az avokádókrémet.
Gombával fogyasztjuk.
Jó étvágyat kívánok...Mari