Avokádókrémes szûzérme---laskagombával.

2014-05-06

sponsored links

Furcsa párosítás,de bejött!!Szeretem az avokádókrémet, szûzérmét is.
A laskagomba meg nem maradhat le.Szóval --együtt,isteni.
Ez is villámgyorsan megvan!!!


Hozzávalók:
  • 1 avokádóval krém....../lila hagymával, olivaolajjal,fûszerekkel/
  • 1 közepes szûzérme....szeletelve,fûszerezve...só,bors,mustár
  • 50 dg laskagomba
  • 4 gerezd fokhagyma
  • olaj,balzsamecet,metélõhagyma
A laskát megtisztítom,csíkokra vágom.Olajra dobom a fokhagymát egy kicsit rázogatom
nagy lángon,majd a gomba jön.4-5 perc alatt megsütöm,sózom,borsozom.
Tálalás elõtt adom hozzá a balzsamecetet,metélõt.
A húst nem klopfolom,hanem megnyomkodom,fûszerezem,mustározom.
Kevés forró olajon --teflonban--mindkét oldalát megsütöm.Oldalanként 5 perc.

Tálalás elõtt rákenem az avokádókrémet.

Gombával fogyasztjuk.

Jó étvágyat kívánok...Mari



Folytats a blogon ... marizei.blogspot.com/2014/05/avokadok...

sponsored links

Keres?s