Augusztusi Erdélyi Konyha!
sponsored links
Nagyon vártam már, hogy lássam az új lapszámot. Egy picit gondolkodtam azon, hogy mit is írjak róla, de most tényleg úgy érzem, lehetetlenség felsorolni mindent, és hogy a nyár összes íze, illata képviseli magát - avagy az elkészítõjét.
Ha pár szóban mégis írnék róla, talán elsõre annak a kijelentésnek adnék hangot, amely Zsozsóka vezércikkébõl ütött gyomorszájon: a félbarna kenyér kávézaccal színeztetik. Ezt mindenki tudta rajtam kívül? Hm...
Hogy milyen receptek találhatók a lapban? Nos, paradicsomos, zöldségkrémes, vendégváró, dinnyés, régi idõk ízei, lisztmentesek, sok-sok, mindenféle más zöldséges, egy nyálindító kétszínû csokihab, madártejes változatok, jeges finomságok, és még sok-sok ínycsiklandozó ételrecept.
Egy új kollegina is debütált nálunk, õ ...
Ha pár szóban mégis írnék róla, talán elsõre annak a kijelentésnek adnék hangot, amely Zsozsóka vezércikkébõl ütött gyomorszájon: a félbarna kenyér kávézaccal színeztetik. Ezt mindenki tudta rajtam kívül? Hm...
Hogy milyen receptek találhatók a lapban? Nos, paradicsomos, zöldségkrémes, vendégváró, dinnyés, régi idõk ízei, lisztmentesek, sok-sok, mindenféle más zöldséges, egy nyálindító kétszínû csokihab, madártejes változatok, jeges finomságok, és még sok-sok ínycsiklandozó ételrecept.
Egy új kollegina is debütált nálunk, õ ...