Augusztus: szakácskönyv, fõzõ-workshop, kukta
sponsored links
Bébicsirke augusztusa fantasztikusan alakult, bár a blogról gyakorlatilag eltûntem, folyamatosan fõztem, teszteltem, recepteket írtam, szakácskönyvet állítottam össze, végül pedig egy workshopon bemutatóztam....most így összegezve még izgalmasabbnak tûnik az egész, de megélni is iszonyú jó élmény volt! Mindez a Delimano-nak köszönhetõ, a brand ugyanis felkért egy szakácskönyv összeállítására, 30 saját recepttel a Prima+ edénycsaládhoz, illetve a 8in1 Gourmet Cooker elektromos fõzõedényhez kapcsolódóan. A receptek egy részét már kipróbáltam és itt a blogon publikáltam hasonló formában, de számos olyan étel is készült, melyek a mi ízlésünkhöz és kedvenc ételeinkhez kevésbé illeszkednek, ezért elõször készültek és íródtak az én tollamból. Elég ritkán fõzök pl. ragus ételeket, holott lehet, hogy Geri boldogan falná õket. Az én konyhám általában inkább modern, egyszerû és gyors nemzetközi fogások felé kacsintgat, így ez az egy hónap a hagyományosabb, illetve mediterrán ízek világában nagyon izgalmas utazás volt.
Aztán jött a workshop szeptember elején, 20-30 résztvevõvel a Delimano csapatból, a márkát forgalmazó európai országokból, ahol 3 receptet mutattam be 3 különbözõ edényben. A Duna TV forgatás óta nem vagyok lámpalázas, ha mások elõtt kell fõznöm, sokkal inkább iszonyúan élvezem, megelevenedik bennem egy saját kis fõzõs TV-mûsor. Olyan, amilyeneket imádok nézni a TV Paprikán, mert a szereplõik egytõl-egyig rajonganak a fõzésért, és a kamerán keresztül képesek szinte teljesen érezhetõvé tenni az ízeket, illatokat...Azokat persze utálom, akik ömlengenek, azért nem kell túlzásba esni, vagy szerelembe esni a kajákkal. Elég megenni õket...haha
Szóval ezek készültek:
1. Hipergyors délutáni nasi: karamellás popcorn - Delimano Gourmet Cooker 8in1-ben ...