Aszaltszilvás zserbógombóc fahéjas kakaóba forgatva

2012-01-27

sponsored links


Nagy kedvencünk a zserbógombóc, de eddig csak aszalt sárgabarackkal készítettem. Aztán miután Anita, a Kávé és Csokoládé blog írója elkészítette aszalt szilvával, azóta motoszkált a fejemben, hogy a legközelebbi alkalommal én is kipróbálom ezt a változatot.
Csoki helyett most fahéjas kakaóba hempergettem, szerintem nagyon jól illik az aszalt szilvához.

Nagyon finom lett így is, csak ajánlani tudom. Gyorsan elkészül, és jó kis gasztroajándék is lehet.:))

Hozzávalók:

15 dkg aszalt szilva
15 dkg darált dió
2 evõkanál porcukor (vagy porxukor-nyírfacukor)
2 evõkanál rum (konyak, whiskey) ...

Folytats a blogon ... szemiramisz.blogspot.com/2012/01/asza...

sponsored links

Keres?s