Aszaltalmaleves füstölt csülökkel, ahogy édesanyám készíti
sponsored links
Még a nyáron írtam itt a blogon, hogy aszaltam almát, és ígéretet tettem, hogy majd télen megmutatom, hogyan is készül az aszaltalmaleves. Most eljött az ideje. Mivel a Párom nem nagyon van oda a gyümölcslevesekért, és a füstölt csülökkel nem lehet kis adag levest fõzni, így magamért nem készítettem én el, hanem édesanyám készítette az egész családnak. Jajj, nagyon finom volt. Nagyon szeretem ezt a levest.
Hozzávalók:
- 1 füstölt csülök
- aszaltalma ízlés szerint, hogy se sûrû, se híg ne legyen a leves
- 1 - 2 kanál házi ételízesítõ
- 1 hagyma
- 1 szál csombort
- szárított petrezselyemzöld
- 1 evõkanál olaj
- pici házi fûszerpaprika
- 1 tojás ...