Aszaltalmaleves füstölt csülökkel, ahogy édesanyám készíti

2012-01-17

sponsored links


Még a nyáron írtam itt a blogon, hogy aszaltam almát, és ígéretet tettem, hogy majd télen megmutatom, hogyan is készül az aszaltalmaleves. Most eljött az ideje. Mivel a Párom nem nagyon van oda a gyümölcslevesekért, és a füstölt csülökkel nem lehet kis adag levest fõzni, így magamért nem készítettem én el, hanem édesanyám készítette az egész családnak. Jajj, nagyon finom volt. Nagyon szeretem ezt a levest.

Hozzávalók:
  • 1 füstölt csülök
  • aszaltalma ízlés szerint, hogy se sûrû, se híg ne legyen a leves
  • 1 - 2 kanál házi ételízesítõ
  • 1 hagyma
  • 1 szál csombort
  • szárított petrezselyemzöld
  • 1 evõkanál olaj
  • pici házi fûszerpaprika
az eresztékhez:
  • 1 tojás ...

Folytats a blogon ... makacskakonyhaja.blogspot.com/2012/01...

sponsored links

Keres?s