Aszalt szilvás-marcipános sült alma fahéjas tekerccsel
sponsored links
Ma újabb recept következik a Tchibo sütõformájához, most egy desszert, ahol az alkotóelemeket egyszerre készítettem el a formában, így pont négyszemélyes adag készült. Alma ide, marcipán oda, a gyerekeknél a fahéjes tekercs volt a sztár - a hozzávalók háromszorozásával fahéjas tekercsekkel lehet megtölteni az egész formát.
Sem az almához, sem a tekercsekhez nem használtam sütõpapírt, a 200 fokos sütés ellenére semmi nem ragadt a formába, tökéletesen épen és könnyen kivehetõ volt belõle - a töltelékeknek persze nem szabad kifolynia - , az almák pedig teljesen egyenletesen sültek.
Vasárnap éjfélig tart a játék, ahol a formához való receptötleteket és/vagy arra a kérdésre várunk választ, hogy hány helyen található a Tchibonak üzlete Magyarországon - ehhez a Tchibo weblapja segítséget nyújt.
A recepteket, válaszokat ide küldjétek: piszkeblog@windowslive.com
A forma adatait megtaláljátok a webshopban illetve a tegnapi, zöldséges recept posztjában.
És akkor jöjjön a recept:
Hozzávalók:
4 nagyobb alma
6-8 szem puha aszalt szilva (ha szárazabb, áztassuk meleg vízben) ...