Aszalt szilvás-marcipános sült alma fahéjas tekerccsel

2012-08-29

sponsored links


Ma újabb recept következik a Tchibo sütõformájához, most egy desszert, ahol az alkotóelemeket egyszerre készítettem el a formában, így pont  négyszemélyes adag készült. Alma ide, marcipán oda, a gyerekeknél a fahéjes tekercs volt a sztár - a hozzávalók háromszorozásával fahéjas tekercsekkel lehet megtölteni az egész formát.

Sem az almához, sem a tekercsekhez nem használtam sütõpapírt, a 200 fokos sütés ellenére semmi nem ragadt a formába, tökéletesen épen és könnyen kivehetõ volt belõle - a töltelékeknek persze nem szabad kifolynia - , az almák pedig teljesen egyenletesen sültek.

Vasárnap éjfélig tart a játék, ahol a formához való receptötleteket és/vagy arra a kérdésre várunk választ, hogy hány helyen található a Tchibonak üzlete Magyarországon - ehhez a Tchibo weblapja segítséget nyújt.

A recepteket, válaszokat ide küldjétek: piszkeblog@windowslive.com

A forma adatait megtaláljátok a webshopban illetve a tegnapi, zöldséges recept posztjában.

És akkor jöjjön a recept:

Hozzávalók:

4 nagyobb alma
6-8 szem puha aszalt szilva (ha szárazabb, áztassuk  meleg vízben) ...

Folytats a blogon ... piszke.blogspot.com/2012/08/aszalt-sz...

sponsored links

Keres?s