Aszalt paradicsomos mascarponés csirketekercsek
sponsored links
Nemrég M. barátnõmtõl aszalt paradicsomot kaptam ajándékba. A napsütéses Olaszországból hozta. Nagyon intenzív ízû. Egy részét szendvicsben ettem: sajtos rukkolásban. Terveztem valamit sütni is belõle. Csirkecombfilé volt kéznél, így azt töltöttem vele. És hogy az olaszos vonalon maradjunk adtam hozzá egy kevés olajbogyót, rukkolát és mascarponet. A mascarponet bevallom inkább torta krémekbe használtam, de most pont volt egy fél doboznyi a hûtõben. Nagyon jól viselkedett a mascarpone, nem folyt ki, olyan szaftos lett a töltelék. Ezután is használni fogom húsokhoz.
Hozzávalók 4 fõre:
500 g csirkecombfilé (6-8 darab)
maréknyi rukkola
maréknyi fekete olajbogyó karikákra vágva (magozott) ...