Aszalt paradicsomos focaccia
sponsored links
Már rég készültem az aszalt paradicsomos focaccia kipróbálására, az 1 tészta - 50 pizza címû szakácskönyvbõl tetszett meg, innen vettem a receptet is. Sajnos az aszalt paradicsom kicsit megégett a tetején, gondolom azért, mert a sütõben nem sül meg olyan hamar a tésztája, mint a kemencében, az aszalt paradicsom viszont száraz, és hamar megég. Ha van ötletetek, hogy hogyan lehet ezt elkerülni, írjátok meg, megkérlek. Egyébként ízre, állagra tökéletes lett, csak a paradicsom hibádzott a tetején, de hát nem minden sikerül mindig tökéletesen, és ezt is fel kell vállalni. Ebbõl is tanultam, a következõt megpróbálom valahogy másként megoldani.
Hozzávalók:
- 4 dkg élesztõ
- 2 teáskanál cukor
- 50 dkg liszt
- 1 kávéskanál só
- 12 evõkanál olívaolaj, ebbõl 4 evõkanál a tésztába, a többi a kenéshez ...