Aszalt paradicsommal töltött csirkecomb

2011-09-21

sponsored links


Kicsit felgyûltek a közzétételre váró ételek, idõm persze ismét nulla, de lassanként kezdem megszokni - szerintem ti is az eltûnéseimet. :) A Segítsütik után most hozok nektek egy fõételt, ami erre a finomságra hajaz, de azért mégis kicsit más.

A csirkecombokat elfeleztem, a csontokat eltávolítottam, majd a húsokat kiterítve kicsit megpüföltem. A szeletekre kevés borsot õröltem, ezután megkentem vékonyan sajttal (ha nem elég sós a sajt, akkor a hússzeleteket sózni is kell), majd befedtem friss bazsalikomlevelekkel és fûszeres olajban érlelt, félig aszalt paradicsommal. A szeleteket feltekertem, hústûvel megtûztem és kívülrõl finoman megsóztam. A paradicsom olajából egy keveset a sütõedény aljára csorgattam, belesorakoztattam a húsokat, végül egy kevés borsot õröltem rájuk. Fólia alatt, 190 °C-os sütõben, 35-40 percig sütöttem a húst, ezután a ...

Folytats a blogon ... egycsipet.blogspot.com/2011/09/aszalt...

sponsored links

Keres?s