Aranyvasárnap után - végsõ ötletek férfiak részére

2011-12-20

sponsored links

Kedves férfitársaim, ha benneteket is betemetett a munkahelyi "decemberbenmindetadjunkbele"hajrá, esetleg vizsga és szigorlati követelmények alatt nyögtök és eddig még esélyetek sem volt elgondolkodni azon, hogy mivel lepjétek meg a szíveteknek kedves hölgyeket, akkor engedjétek meg, hogy néhány lehetõséget a figyelmetekbe ajánljak.

2011 utolsó negyedéve bõvelkedik új és minõségi szakácskönyvekben, végre nem csak külföldi nagy nevek írásait olvashatjuk, sok hazai gasztronómiai háttérrel rendelkezõ szerzõ is lehetõséget kapott.

Kisgyerekes anyukának
Ugrai-Nagy Tünde: Manókonyha - Szakácskönyv gyermekeknek

Tünde alias Ízbolygó két gyermeket nevel és hétköznaponként meg óvodát vezet, ahol sokszor a gyerekek is segítenek az ebéd elkészítésénél, Tünde igazán tudja mivel lehet a kisebb nagyobb gyerekeket lekötni a konyhában. Az együtt fõzés segíti a családi kötödések kialakulását, a gyereknek pedig igazi sikerélmény az, hogy a család az "Õ fõztjüket" eszi. A könyvben a szerzõ képei láthatók.

Újítani kívánó háziasszonynak (vagy tulajdonképpen bárkinek)
Havas Dóra: Lila Füge szakácskönyve

Dóra (aka Lila Füge) közvetlen bepillantást enged egy olyan anyuka, háziasszony életébe, aki szeretettel gondoskodik a család (férfi)tagjairól és barátairól. A könyv kialakítása, szerkesztése, tagolása nagyon ötletes és hatékony, kedves férfitársaimat ne ijessze el a lila borító, a könyvben rengeteg finom húsos recept található. Dóra készítette az összes ételfotót és igen ...


Folytats a blogon ... horasz.blog.hu/2011/12/20/aranyvasarn...

sponsored links

Keres?s