Aranyló szõlõfürt eper-narancs lekvárral Sauska Villányi Roséhoz
sponsored links
Sauska Villányi Roséhoz készült a második finomság. Kicsit korábban már utánanéztem a bornak, egy bejegyzés is született így nem volt olyan nehéz új rajongásom tárgyához alkotni valami finomságot.
A palack hátoldalán néhány hasznos információt is magáévá tud tenni a lelkes amatõr érdeklõdõ.
Így jellemzik a bort:
Illatában bodza, málna, ízében virgonc savak. Élénk, friss és üdítõ!
Ezeket a szempontokat vettem figyelembe és így alkottam meg az én szõlõfürtömet.
Egy pohár bor mellé örömmel elcsemegézném az édességet, ha a fenti tálalásban hozná valaki elém!
Elkészítési idõ: 1 óra
Hozzávalók kb 50 szemhez:
25 dkg liszt
10 dkg margarin
1 db egész tojás ...