Aranygaluska vaníliamártással

2011-11-23

sponsored links


 Fõleg téli idõszakban sütött finomság, nálunk. Most, bableves után sütöttem. Évekkel ezelõtt, amikor elõször próbálkoztam, teletöltöttem rendesen a formát, ami persze sütésnél kidagadt és kifolyt, ezért hosszú idõre el is ment a kedvem tõle. Ezért, aki most süti elõször, okuljon a hibámból, soha nem szabad teletölteni a formát! Számtalan sztorim van, naphosszat sorolhatnám a kezdõ háziasszonyi bakikat, de, nem szégyellem bevallani, olykor ma is hibázok, de rájöttem, hogy csak idõvel és gyakorlással, tökéletesíthetjük fõzési technikánkat.

Hozzávalók:
  • 50 dkg. liszt
  • 2 dkg. élesztõ
  • 2 tojás
  • 3 dl. tej
  • 15 dkg. vaj
  • 5 dkg. porcukor ...

Folytats a blogon ... martyhobby.blogspot.com/2011/11/arany...

sponsored links

Keres?s