Aranygaluska
sponsored links
Nyamm játékára már akkor eldöntöttem, hogy nevezek, amikor elõször megláttam a kíírást. Az is világos volt, hogy mivel: ide aranygaluska kell.
Ez volt ugyanis az az étel, amivel gasztrobloger pályafutásom elkezdõdött. Olyan is pontosan: egy tipikus" pályakezdõ" munka. Akit érdekel az akkori kép, vagy a recept az itt tudja megnézni. Finoman fogalmazva szörnyûgusztustalanborzalmas. De az is én voltam.
És az ilyenek láttán mindig megtelik reménnyel a szívem: lehet fejlõdni.
Nekem sikerült.
És mielõtt elfelejtem (meg ti is): ma éjfélig lehet szavazni az Online Vacsoracsatában ránk, méghozzá itt!
A mostani adag a leírtnak a felébõl készült, 9 dkg darált dió és 8 dkg cukor keverékébõl. Nem nagy tepsiben, hanem egyszemélyes adagokban sült: most sikerült még csak felavatni a mikulásra kapott téglatest-formákat.
És újdonságként készült mellé tejsodó is (nem híg vaníliapuding!!!), ennek mellékelném a receptjét.
Hozzávalók kb. 6 dl-hez: ...