Aprópecsenye és paprika avagy Kicsit olaszos

2017-08-23

sponsored links

Amikor elhatároztam, még nem tudtam, hogy melyik irányba kanyarodjak, ha ahhoz a ponthoz érek, ahol kanyarodni kell, mert pont oda vagyok.
Szláv vagy Mediterrán?
Amikre gondoltam (mindkét irányba) szépen kipakoltam magam elé, és neki álltam a fõzésnek, lesz ami lesz...
Elkészült, beharaptam, és nincs titkolnivaló rajt, kicsit olaszos lett.














SOKPAPRIKÁS APRÓPECSENYE, 
  ROZMARINGOS KUKORICAKÁSÁVAL
Hozzávalók:
60 dkg szûzpecsenye
60 dkg paprika (jó, ha több színû)
10 dkg bacon
2-3 ek. balzsamecet
4 adag, sûrûbb kukoricakása, amit aprított rozmaringgal ízesítünk.
A bacon-t csíkokra vágjuk és elkezdjük pirítani.
A szûzpecsenyét szintén felcsíkozzuk, és a bacon-hoz adjuk, együtt pirítjuk tovább.
Közben a paprikát kicsumázzuk és felkockázzuk.
Amikor a hús kezd szépen pirulgatni, hozzáadjuk a paprikát, megsózzuk és 5-10 percig sütjük még.
A végén meglocsoljuk a balzsamecettel, összeforraljuk, és a kása tetején tálaljuk.









Folytats a blogon ... orultenjoetelek.blogspot.com/2017/08/...

sponsored links

Keres?s