Aprópecsenye és paprika avagy Kicsit olaszos
sponsored links
Amikor elhatároztam, még nem tudtam, hogy melyik irányba kanyarodjak, ha ahhoz a ponthoz érek, ahol kanyarodni kell, mert pont oda vagyok.
Szláv vagy Mediterrán?
Amikre gondoltam (mindkét irányba) szépen kipakoltam magam elé, és neki álltam a fõzésnek, lesz ami lesz...
SOKPAPRIKÁS APRÓPECSENYE,
ROZMARINGOS KUKORICAKÁSÁVAL
Hozzávalók:
60 dkg szûzpecsenye
60 dkg paprika (jó, ha több színû)
10 dkg bacon
2-3 ek. balzsamecet
só
4 adag, sûrûbb kukoricakása, amit aprított rozmaringgal ízesítünk.
A bacon-t csíkokra vágjuk és elkezdjük pirítani.
A szûzpecsenyét szintén felcsíkozzuk, és a bacon-hoz adjuk, együtt pirítjuk tovább.
Közben a paprikát kicsumázzuk és felkockázzuk.
Amikor a hús kezd szépen pirulgatni, hozzáadjuk a paprikát, megsózzuk és 5-10 percig sütjük még.