Apple Macbook / laptop torta

2011-09-11

sponsored links


Már említettem, hogy errefelé - kis túlzással - mindenki ismer mindenkit. Na jó, ez tényleg kissé túlzás. Ráadásul az ismerõseink sokszor szegrõl-végrõl rokonok is. A valós találkozások mellett immáron két, némileg egymással átfedésben lévõ dimenzió is létezik számomra. Kronológia szerint haladva, az egyik a Facebook, amellyel közepes függõségi fokozatnál tartok. A másik pedig a blogger-világ, ami nagyon sok jót adott nekem már eddig is.
Eleinte úgy tûnt, hogy ez a három "kaszt" elég jól elkülönül. Aztán minden összekavarodott a tortáimmal. Mert az ismerõseim, akikkel találkozom, az elsõ három mondatban már biztos említik valamelyik tortámat Ami nekem egyrészt nagyon jól esik, másrészt pedig jelzi, hogy vagy Fb-on, vagy a blogomon követik a tortáskodásaimat.
A fészbúkos körömben eddig minden ismerõsömet személyesen is ismertem. De a tortázással ez is kicsit kavarodott. Aztán van ugye ez a csodálatos blogger világ, ez annyira nekem való! Imádok írogatni és tortaügyileg nézelõdni, olvasgatni. (Nagyon szeretem a gasztro blogokat is, viszont megfigyeltem, hogy azoktól a rettentõen gusztusos fotóktól rendre farkaséhes leszek - így, bár szívfájdalom, de - ezeket igyekszem mellõzni). Nagyon érdekes, hogy közös érdeklõdési körrel mennyire könnyen tudunk egy húron pendülni! Mindig nagyon örülök, ha valakivel itt virtuálisan megismerkedünk. Aztán persze ez is összemosódott az elsõ körrel, hiszen a virtuális ismeretségekbõl személyes találkozások, ezekbõl pedig ...

Folytats a blogon ... homoktorta.blogspot.com/2011/09/apple...

sponsored links

Keres?s