Anya blogol, apa fõz, együtt lenni jó
sponsored links
Meséltem már, hogy a férjem úgy 16 éve egyszer fõzött egy finom vaddisznópörköltet, azóta sokaknak újságolta, hogy õ jól fõz... Cinikus kacajomra, miszerint hahaha, egyszer könnyû jót fõzni, próbálja meg esetleg rendszeresen, vészjóslóan mindig csak ennyit mondott: majd meglátjátok...
Aztán úgy két hete egyszer csak felsóhajtott, hogy úgy érzi, neki fõznie kellene. Hobbiszerûen. Na, mondom, csak ki ne találja, hogy blogolni is kezd róla, mert nem biztos, hogy két blogger jól megfér egy csárdában.
Ma reggel felkelt, és határozottan megkérdezte: mi lenne, ha én fõznék ebédet?
Mi lenne, mi lenne, tulajdonképpen nem is lenne rossz - morfondíroztam magamban -; és lám, emberem kötényt öltött, hagymát aprított, kevés olajon pirítani kezdte, rádobta a darált húst, fehéredésig sütögette, szakszerûen kevergetve, hogy a hús jól szétessen. Aztán répát pucolt, felaprította az aprítógépben, a húshoz adta, ahogy én azt mondtam. Felöntötte az egészet egy ...