Angyalkalács csokoládépudinggal töltve
sponsored links
Az elmúlt napok esõs, hideg idõjárása bennünket is többnyire szobafogságra ítélt. Persze amint elõbújt a nap már mentünk is egy kicsit bóklászni az erdõbe. Azért van a bent lévõségnek is pozitívuma, ilyenkor szívesen állok neki újra kelt tésztákat készíteni. Az utóbbi idõben ezek szinte teljesen eltûntek a palettáról. Csupán a bagett, a hamburgerzsömle és a puha joghurtos zsömle készült el nálunk néha-néha. A lányok pedig már rágták a fülemet, hogy reggelire készítsek valami csokis kalácsot. Az elsõ gondolatom, az ostoros kalács volt, aztán meggondoltam magam és ez az angyalkalács mellett döntöttem. Az oka nagyon egyszerû. :))) Annyira megfogott a kalács hófehérsége és a csokoládépuding barnasága közti szembetûnõ különbség. :)))
Hozzávalók:
A tésztához:...