ANGELA TIRAMISUJA - SZÜLETÉSNAP ISMÉT
sponsored links
2013. január 9-re próbálok visszaemlékezni... mintha csak tegnap lett volna. Ám ha sorra veszem, hogy mi minden történt azóta, vagy ha a lányomra nézek, meg kell állapítanom, hogy nagyon is repül az idõ. Ismét megpróbálhatnám áttekinteni az elmúlt éveket, vagy épp összefoglalni és valahogy megfogalmazni, hogy mit is jelent számomra ez az oldal, de azt hiszem, már semmi szükség rá. Még mindig itt van, frissül, bõvül, néha (nagyon néha :) megújul, sokan itt vagytok és olvastok, aminek nagyon-nagyon örülök! De nem utolsó sorban napról-napra elõkerül a konyhámban az én saját, 21. századi szakácskönyvem és idõrõl-idõre elkészülnek az itt feljegyzett receptek. Szerintem ez mindent elmond... Mi mással is ünnepelhetnénk ma, mint valamiféle édességgel. Angela autentikus, klasszikus olasz tiramisuját készítettem... Ma 4 éves a blog...
Ez az édesség amilyen egyszerû, olyan könnyen el is lehet rontani, leginkább silány alapanyagok felhasználásával. Az igazi tiramisu bizony sárgás színû, nem pedig hófehér (ahogy sok étteremben felszolgálják), ezt számtalanszor lehet ...