Ananászos tonhalsaláta

2014-05-20

sponsored links

Egy újabb ötperces ebéd/vacsora a múltkori mangós tonhalsaláta ötletébõl kiindulva.


Hozzávalók:

1 doboz tonhalkonzerv saját lében,
2 reszelt sárgarépa, 
1/4 kígyóuborka,
1/2 kaliforniai paprika,
1 fõtt tojás,
1 citrom leve,
1 ek. magkeverék,
2-3 karika ananász (cukormentes befõttbõl),
1 tk. chiliszósz
 

Elkészítés:

A zöldségeket elõkészítjük, a répát reszeljük a többit tetszõleges nagyságúra daraboljuk. Az ananásztfelkockázzuk. Egy mélyebb tányérban összekeverjük õket, majd ráhalmozzuk a tonhalat. A levét nem öntjük ki, hanem meglocsoljuk vele a salátát, és végül rányomjuk egy citrom levét, az ananászkonzerv levét, valamint a chiliszószr, majd végül megszórjuk a magkeverékkel.
 
Alapanyagokat pedig itt tudsz jó áron, egy helyrõl, kényelmesen beszerezni:
ahol egész májusban KEDVEZMÉNY jár a blogra látogatóknak az alábbi kuponkóddal: DÉWMEGFOZLEK -5%
 

Folytats a blogon ... megfozlek.blogspot.com/2014/05/ananas...

sponsored links

Keres?s