Ananászos tonhalsaláta
sponsored links
Egy újabb ötperces ebéd/vacsora a múltkori mangós tonhalsaláta ötletébõl kiindulva.
Hozzávalók:
1 doboz tonhalkonzerv saját lében,
2 reszelt sárgarépa,
1/4 kígyóuborka,
1/2 kaliforniai paprika,
1 fõtt tojás,
1 citrom leve,
1 ek. magkeverék,
2-3 karika ananász (cukormentes befõttbõl),
1 tk. chiliszósz
Elkészítés:
A zöldségeket elõkészítjük, a répát reszeljük a többit tetszõleges nagyságúra daraboljuk. Az ananásztfelkockázzuk. Egy mélyebb tányérban összekeverjük õket, majd ráhalmozzuk a tonhalat. A levét nem öntjük ki, hanem meglocsoljuk vele a salátát, és végül rányomjuk egy citrom levét, az ananászkonzerv levét, valamint a chiliszószr, majd végül megszórjuk a magkeverékkel.
Alapanyagokat pedig itt tudsz jó áron, egy helyrõl, kényelmesen beszerezni:
ahol egész májusban KEDVEZMÉNY jár a blogra látogatóknak az alábbi kuponkóddal: DÉWMEGFOZLEK -5%