Ananász fagyi hab

2014-05-25

sponsored links

ananászfagyi0…,  és hogy miért is éppen ananász??? …, hát ezért

“Bukott cukrosként” …, a cukorbetegségbõl kigyógyulva ma is odafigyelek, hogy milyen gyümölcsöt fogyasztok és mennyit. Az utóbbi idõben sok graepfruitot ettem, és ma úgy döntöttem, hogy készítek magamnak ananászból fagyit – kizárólag tojásfehérjével.

ananászfagyi1

Ananász

Energiakcal Fehérjegramm Zsírgramm Szénhidrátgramm
50 0.5 0.1 13.1

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 1 db közepes ananász – hámozás után kb. 30-40 dkg-nyi gyümölcshús maradt, melyet turmixolj össze
  • 6 db tojás fehérjét verj fel kemény habbá, és tegyél hozzá XukorZéró 4x Steviával-stevia (www.biobolt.e-tar.hu) édesítést – A fagylalttal a stevia harmonizál, hûtés után nincs mellékíz és erõteljes az édes érzés
  • A felvert édes tojásfehérjét lazán keverd össze az ananász hússal, majd a dobozba tett fagyi alapot tedd mélyhûtõbe
  • Fél óra múlva nézz rá, és keverd meg, majd hûtsd tovább és ismét keverj rajta; hacsak közben nem eszed meg a fagyi habot :-D

 


Folytats a blogon ... paleovital.hu/?p=22809

sponsored links

Keres?s