Amit jó tudni, avagy...: A gasztronómia Murphy törvényei
sponsored links
1. Minden ami finom, az egyben hízlal is.
2. Minden levesben van hajszál, csak kicsit keresgetni kell.
3. Nem könnyû egyszerre séfnek, mosogatónak és közben szexbombának lenni.
4. A lépcsõházban érezhetõ inycsiklandó illatok mindig a szomszéd lakásból szûrõdnek ki.
5. Aki szagolt már szardíniát, az pontosan tudja, hogy miért kell konzervdobozba zárni.
6. Az üzemi étkezdék áremeléseivel fordított arányban áll a panírba rejtett hús mennyisége.
7. Mindegy hányan ültök az asztalnál, a pincér mindig úgy rakja le a söröket, hogy a legnagyobb hab neked jut.
8. A pincér mindig elfelejti a savanyúságot, és mindig kihozza, mire a húst megetted.
9. A különleges ételek mindig úgy készülnek, hogy a szakács kettõt lapoz a ...