Amit jó tudni, avagy...: A gasztronómia Murphy törvényei

2012-08-05

sponsored links

gastronomy_stamp.jpg

1. Minden ami finom, az egyben hízlal is.

2. Minden levesben van hajszál, csak kicsit keresgetni kell.

3. Nem könnyû egyszerre séfnek, mosogatónak és közben szexbombának lenni.

4. A lépcsõházban érezhetõ inycsiklandó illatok mindig a szomszéd lakásból szûrõdnek ki.

5. Aki szagolt már szardíniát, az pontosan tudja, hogy miért kell konzervdobozba zárni.

6. Az üzemi étkezdék áremeléseivel fordított arányban áll a panírba rejtett hús mennyisége.

7. Mindegy hányan ültök az asztalnál, a pincér mindig úgy rakja le a söröket, hogy a legnagyobb hab neked jut.

8. A pincér mindig elfelejti a savanyúságot, és mindig kihozza, mire a húst megetted.

9. A különleges ételek mindig úgy készülnek, hogy a szakács kettõt lapoz a ...


Folytats a blogon ... fozosuli.blog.hu/2012/08/05/a_gasztro...

sponsored links

Keres?s