Amikor az idõjárás közbeszól
sponsored links
Szombaton vacsorára azt terveztük, hogy bepácolok csirkemellet és tarja szeleteket és tárcsán jól megsütjük.
Szombat reggel a jól bevált pácba (olívaolaj + mustár + szójaszósz + feketebors + pirospaprika) nyakig merítettem a húsokat és bezavartam õket a hûtõbe.
Az esõ ekkor már javában esett, de Z nagyon bízott abban, hogy délutánra eláll. Nem állt.
Jó-jó, akkor majd estére eláll. Nem állt, viszont ömlött.
Néhányszor már grilleztünk esernyõ vagy napernyõ alatt, de december közepén azért már kicsit túlzónak gondoltuk ez a megoldást.
Így maradt a sütõ.
A tepsit sütõpapírral kibéleltem, belesorakoztattam a bepácolt húsokat, kaptak egy sószórást és néhány kocka zsírt és egy kicsi vizet.
Alufóliával letakarva betoltam a forró sütõbe.
Petrezselymes rizs és a saját csalamádénk kísérte a ...