Amikor a tarhonya találkozik a garnélával

2012-04-02

sponsored links

 

Na ezt gondolom még egy betyár se ba...-ta össze a pusztában, lévén a Hortobágy nem a tengerpartjáról híres.
A tarhonyát csak azért vettem elõ mer még volt, egyébként hosszúszemû rizzsel szinte majdnem jambalaya. Ha eltekintünk a kukoricától, olajbogyótól, ami most tömegnövelõként funkcionált, meg persze szeressük is. Pláne Évi a kukoricát.
Lentebb kihagytam a koriandert, de ha valaki megbarátkozott már azzal, hogy olyan mintha szappantartót nyalogatna akkor simán mehet bele.
Én még a szoktatásnál járok → mindig veszek egy kis csokorral hogy majd akkor most jól megmutatom.  Aztán rendszerint levágom a szárát, amit szintén felaprítok, mint a petrezselyemét és vele egy idõben hozzáadom a kajához. De, a levelekkel még mindig eléggé óvatos vagyok?
 
Kellbele (4 adag):
 
1 nagyobb fej vöröshagyma, apróra vágva,
5 gerezd fokhagyma, felaprítva,
1 jalapeno vagy más csípõs paprika, felaprítva,
1 szárzeller, apróra vágva,
Egy kis csokor petrezselyem, szára felaprítva ...

Folytats a blogon ... fast-food.blog.hu/2012/04/02/amikor_a...

sponsored links

Keres?s