Amikor a szülinapos diétázik

2011-11-05

sponsored links


Nagyobbik lányom, aki szigorúan megtiltotta nyomatékosan megkért, hogy ne szerepeltessem a blogon, velem együtt diétázik. Ennyit talán szabad elmondanom. Azt meg már úgyis elárultam, hogy tegnap volt a szülinapja (a 15.).
Amúgy, nagyon büszke vagyok magamra, mert szuper meglepetésbulit hoztam össze neki, leszerveztem a kedvenc kávézójába három barátnõjét, õt meg hívtam, menjünk, igyunk egy kávét... És beléptünk, és az egyik lány épp akkor jött, a másik kettõ meg elõbújt a mosdóból - volt nagy öröm, boldogság, ajándék.
Ott is hagytam õket, mondtam, hogy majd fizetni visszajövök, egyenek-igyanak, és meg kell hagyni, nagyon visszafogottak voltak. Saláta, kávé.
Szóval az volt, hogy még októberben kinézett magának egy csizmát, szülinapi ajándék gyanánt, amit október közepe felé meg is kapott. És eljött a szülinap, én meg gondoltam, nem lehet, hogy ma nem kap semmit - de most mit vegyek? Akkor ugrott be a meglepetés buli ötlete, meg a diétás tortáé is. Nagyjából egyszerre.
A tortára nem mondom, hogy tökéletes. Vannak hibái, például, a krém a sütés során szétrepedt. Persze, ha tejszínhabbal ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Praktikak/~3/...

sponsored links

Keres?s