Amikor a kínai kel

2012-11-24

sponsored links


A pulykahús fogyasztása egész Európában látványos fejlõdésnek indult, Magyarországon alig fél évtized alatt négyszeresére emelkedett. Nálunk ennek legfõbb oka, hogy kedvezõ száraz - fehér és vörös - húsából szinte mindenféle étel könnyen készíthetõ.
A pulykahús fogyasztása szintén része az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásnak, mert:
A csirkehúshoz hasonlóan zsírszegény, értékes fehérjében és vitaminokban gazdag,
Bõr nélkül a bármilyen okból energiaszegény diétán élõk is bátran fogyaszthatják.
Az összes húsfélét tekintve a pulykahúsnak jelentõs a szív- és érvédõ hatású többszörösen telítetlen zsírsavtartalma.
Baromfi Termék Tanács

KÍNAI KEL, PULYKAHÚSSAL
ÉS HAJDINÁVAL TÖLTVE,
ROZMARINGOS HAGYMAMÁRTÁSSAL
Hozzzávalók:
1/2 db kínai kel
40 dkg darált pulykahús
15 dkg hajdina
10 dkg kenyérszalonna ...

Folytats a blogon ... orultenjoetelek.blogspot.com/2012/11/...

sponsored links

Keres?s