Amikor a csoki sörözik: Barna sörös brownie
sponsored links
Vitathatatlanul kellemes feladat csokis süteményeket tesztelni, majd kísérletezni újabb és újabb ízeken, bár, ha ez 36 órán belül történik folyamatosan, akkor azért még a magam fajta csoki fun vagy chocoholist is telítõdik. De a blogra fel kell tennem a legújabb kedvencemet.
Amit viszont bizton állíthatok, hogy ez a sörös brownie, bár milyen meglepõ, de valami remek ízkombinációt ad ki. Én a recepthez Soproni Démont használtam. És bár úgy ajánlottam, hogy felnõtt változat , 6 éves lánykám is sûrûn vette a fordulókat a süteményes tálka felé.
Viszont azt kell, hogy mondjam, könnyen el lehet rontani! Ehhez elég 2-3 perccel tovább pihennie a sütõben és már nem olyan lágy, krémes a belseje. Vagyis elvész a varázsa! 23-24 perc után zárjuk el a sütõt és vegyük ki!
Barna sörös brownie
Hozzávalók: 100 g étcsokoládé, 100 g tejcsokoládé, 200 g margarin, 200 g ...