Amerikai csirke
sponsored links
Íme megint egy roppant egyszerû, ámde finom recept Karola gyûjteményébõl. Aki szereti a csirkecombot, készítheti ebben a formában is, hiszen nem jár túl sok pepecseléssel és a végeredmény kitûnõ.
Amerikai csirke
Hozzávalók: 50 dkg csirkecomb, 4 dkg vaj, 1 kávéskanál mustár, só, bors, paprika, 1/2 kávéskanál borecet, zsemlemorzsa.
Elkészítése: A húst megmossuk, sózzuk és borsozzuk, majd tûzálló tálba rakjuk és sütõben negyed órát sütjük. A vajat a mustárral elkeverjük, fûszerezzük fûszerpaprikával és borecettel, ráöntjük a csirkére és megszórjuk jó bõven zsemlemorzsával. Visszatoljuk a sütõbe, és addig sütjük amíg a hús átsül és a kérge megpirul.