Alufóliában sült avokádós-répás szendvics

2014-02-18

sponsored links

Nagyon-nagyon finom, tápláló egészséges és vegán ebéd – szendvics.

Nagy tál saláta ( jégsali, paradicsom, ubi ) dukál hozzá.

2014-02-18 11.51.34

Hozzávalók:

1 teljes õrlésû bagett

2 kicsi répa

fél avokádó

1 vékony gerezd fokhagyma

pár szál petrezselyem

só, bors

citromlé

olívaolaj

1 kk. juharszirup

- a répákat meghámozzuk és durvára reszeljük. Pici olívaolajon megpirítjuk, az utolsó percben hozzálöttyintjük a juharszirupot is.

- az avokádót összetörjük, citromlével, fokhagymával és aprított petrezselyemmel fûszerezzük.

- a répát beleforgatjuk az avokádókrémbe, sózzuk, borsozzuk.

- a bagettet lapjában félbevágjuk, megkenjük az avokádós répás krémmel.

- alufóliába csomagoljuk a szendvicsünket és 220 C-ra elõmelegített sütõben 12-13 percig sütjük.



Folytats a blogon ... veganya.wordpress.com/2014/02/18/aluf...

sponsored links

Keres?s