Almás-zelleres saláta
sponsored links
Könnyû hétköznapi ebédet vagy vacsorát varázsolhatunk egy kis maradék sült húsból, kis kiegészítéssel. A szárzeller és az alma igazán jó barátok, a hús és a sajt pedig tartalmassá teszi az ételt. Az öntet pedig kötelezõ hozzá!
A recept megtalálható a Kifõztük magazin februári számában is.
Hozzávalók:
3 szál szárzeller
1 alma
100 g mozzarella
2 teáskanál olíva-/pisztáciaolaj
1 teáskanál citromlé
só, bors
maradék sült hús
A recept megtalálható a Kifõztük magazin februári számában is.
Hozzávalók:
3 szál szárzeller
1 alma
100 g mozzarella
2 teáskanál olíva-/pisztáciaolaj
1 teáskanál citromlé
só, bors
maradék sült hús
néhány szem pisztácia
Az almát megtisztítjuk, a szárzeller külsõ héját lehúzzuk, felszeleteljük õket. A sajtot felkarikázzuk. Az olajat és a citromlevet összekeverjük, hozzáadjuk a sót és a borsot, megforgatjuk benne a salátánkat. Tálaláskor sült húst és pisztáciát szórunk a tetejére.