Almás-marcipános rolád, karamellel borítva

2011-11-22

sponsored links



Mostanában, kedves barátunk pálinkáival, a Dunai Hajós Pálinkákkal kísérletezgetek, melyikbõl milyen finomságokat tudok alkotni. Most az alma pálinkán volt a sor. Sok finomság jutott eszembe, íme az egyik közülük. Természetesen jön majd a többi is.
Az alma pálinka karakteres íze, ad egyfajta pluszt ennek a finom, gyümölcsös desszertnek. Elkészítését tekintve egy nagyon könnyû sütemény, amit a marcipán és a karamell, szinte ünnepivé varázsol.

Hozzávalók a piskótához:
5 db tojás
5 evõkanál cukor
4 evõkanál simaliszt

A töltelékhez:
7-8 db közepes alma
10 dkg marcipán massza ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Szilvsgombc/~...

sponsored links

Keres?s