Almás-fahéjas koszorú
sponsored links
Igazi téli csemege...így, "tavasszal" :-D
Hozzávalók:
1 bögre citrom-lime-os Alpro szójajoghurt
1 bögre liszt
1 bögre eritrit
1 bögre reszelt alma
1/3 bögre hidegen sajtolt olaj
1 csomag sütõpor
1 citrom héja
1/2 citrom leve
1 kanál lenmagpehely
Elkészítés:
Hozzávalók:
1 bögre citrom-lime-os Alpro szójajoghurt
1 bögre liszt
1 bögre eritrit
1 bögre reszelt alma
1/3 bögre hidegen sajtolt olaj
1 csomag sütõpor
1 citrom héja
1/2 citrom leve
1 kanál lenmagpehely
Elkészítés:
Az almát lereszeljük (kis lyukú reszelõn), majd kicsavarjuk. Belereszeljük a citromhéjat, ízesítjük fahéjjal, hozzáadjuk az olajat. A lenmagpelyhet beáztatjuk a citromlébe, és amikor "megszívta magát", hozzáadjuk az almás keverékhez. Ehhez keverjük a lisztet, eritritet, sütõport és keverést követõen olajozott-lisztezett formába téve 170 fokon 25-30 perc alatt készre sütjük.