Almás diós muffin

2013-09-13

sponsored links


Mostanában próbálok kicsit a srácokon kisérletezgetni mennyi az amennyit az egészségesebb hozzávalókból el viselnek. Ezt a muffint kimondottan szerették. Bár mikor Dávid elárulta a bátyjának, hogy szokásunktól eltérõen almát is reszeltünk bele elég furán nézett, de mivel éhes volt és vacsoraként ezt tettem az asztalra, nem volt mit tenni meg kelett kóstolni. Meglepõdött... Finom volt szaftos volt és nem érzõdött rajta az alma, csupán nem volt száraz a tészta.
Csinálhatok máskor is :D

Be kapcsoltam a sütõt és 180 fokra melegítettem, miközben a tésztát összekevertem:
Egy csésze (mindegy mekkora csak utána mindent ezzel a csészével mérjünk) lisztet -nálam fehér tönköly- tálba borítottam. Hozzá adtam egy csészényi darált diót, egy sütõport fél csésze xilitet és 3 ek mézet, egy kk fahéjat és ugyanennyi ...

Folytats a blogon ... naploszeruseg.blogspot.com/2013/09/al...

sponsored links

Keres?s