Almás- diós bögrés muffin
sponsored links
Legyen édes vagy sós, fûszeres vagy gyümölcsös, pudingos vagy csokis, egyszerûen imádjuk.
Mivel az elkészítése sem bonyolult, és az alapanyagok sem drágák, így szinte észrevétlenül került be a mindennapi étkezéseinkbe.
Hozzávalók:
-1,5 bögre liszt
-3/4 teáskanál szódabikarbóna
-1/4 teáskanál só
- 1/4 teáskanál fahéj
- 3/4 bögre cukor
- 2 tojás
-1/2 bögre olaj
- 1 teáskanál vanília-aroma
-1/2 bögre tört dió
-1/2 bögre reszelt alma
Elkészítés:
A lisztet, a sütõport, a sót, a fahéjat és a cukrot jól összekeverem. Hozzáadjuk a tojást, az olajat és a vanília-aromát is, majd jól összedolgozzuk.
A lisztet, a sütõport, a sót, a fahéjat és a cukrot jól összekeverem. Hozzáadjuk a tojást, az olajat és a vanília-aromát is, majd jól összedolgozzuk.
A végén hozzáadjuk a diót és az almát, azután jól összeforgatjuk, kikent muffin formákba töltjük, és elõmelegített sütõben 190 fokon 15-20 perc alatt megsütjük.