Almás csirkecomb polentával
sponsored links
Egyszerû kis vacsora :D
Hozzávalók :
Csirkecomb , só bor , 2dltej , 2-3 db alma
Hozzávalók polentához :
450g kukoricadara , 2l víz , 100g vaj , só , bors vegeta
Csirkecombokat befûszerezzük , belerakjuk egy tepsibe , felöntjük a tejjel . Letakarjuk alufóliával és 200fokra elõmelegített sütõbe 45 percig pároljuk . Levesszük a fóliát rárakjuk a gerezdekre vágott almát és készre pirítjuk .
Amíg sülnek a combok elkészítjük a polentánkat . Vízbe beleöntjük a kukoricadarát , ízesítjük beletesszük a vajat és állandó keverés mellet készre fõzzük ez kb 4-5 perc . Ha kész a kukoricakásánk egy sütõpapírral kibélelt tepsire símítjuk és hagyjuk kihûlni . Tálalás elõtt felkockázzuk és serpenyõben pici olajon megpirítjuk ..... ééééésssss kéééééssszzz is :D
Jó étvágyat
Hozzávalók :
Csirkecomb , só bor , 2dltej , 2-3 db alma
Hozzávalók polentához :
450g kukoricadara , 2l víz , 100g vaj , só , bors vegeta
Csirkecombokat befûszerezzük , belerakjuk egy tepsibe , felöntjük a tejjel . Letakarjuk alufóliával és 200fokra elõmelegített sütõbe 45 percig pároljuk . Levesszük a fóliát rárakjuk a gerezdekre vágott almát és készre pirítjuk .
Amíg sülnek a combok elkészítjük a polentánkat . Vízbe beleöntjük a kukoricadarát , ízesítjük beletesszük a vajat és állandó keverés mellet készre fõzzük ez kb 4-5 perc . Ha kész a kukoricakásánk egy sütõpapírral kibélelt tepsire símítjuk és hagyjuk kihûlni . Tálalás elõtt felkockázzuk és serpenyõben pici olajon megpirítjuk ..... ééééésssss kéééééssszzz is :D
Jó étvágyat