ALMÁS-ÁFONYÁS SCONE, ÉS MIEGYMÁS

2013-02-01

sponsored links



Talán már többen is tudjátok, de azért mégiscsak elmondom: már csak két hét és részt veszek Londonban egy ételfotó és styling workshopon 2 egész napig. Amikor jelentkeztem szimplán tanulásnak tûnt az egész, gondoltam majd csak ragad rám valami ennyi profi között, hiszen a szervezõ maga Meeta Wolff a What s for Lunch Honey szerzõje, és társaként elhozza a Pukka Paki szerzõjét, Sumayya-t, aki a pakisztáni konyha szerelmese, lévén pakisztáni származású és Cook Sister-t aki a brit gasztroglobusz királynõje. Én Meeta munkáit és írásait nagyon kedvelem, mert a képei ízlésesek, nem annyira a divat felé, mint inkább a jó ízlés felé húznak. Pár napja azonban megkaptam a részletes programot, amiben két dolog is szíven ütött: az egyik hogy elküldtek egy komplett fotós könyvet az alapokról, és megkértek hogy mire megérkezek legyek tisztában a dolgokkal. Hûha! Ugyanis nem csak ételfotót kell készíteni, de éttermet fotózni is halovány fénynél, terepet, stb...De kérnek pár percben egy portfóliót is!!??
Eddig a képeket leginkább csak a magam kedvtelésére készítgettem, nem annyira portfólió összeállítása volt a célom, hiszen azért is megyek, hogy tanuljak! Mégis akkor mit mutassak? Gyorsan készítenem kell valamit, ami mutogatható, bevállalható.
Éppen ezért mostanában mást sem csinálok, csak gyakorolok. Kevés fénynél, sok fénynél, vakuval, softbox-szal, természetképek, gyerekfotók, egyszóval minden.
De hogy mit fogok nekik prezentálni, az még rejtély... de ha érdekel Titeket, majd beszámolok róla.

Most mindenesetre egy scone-t készítettem, ami nagyon-nagyon brit édesség, szigorúan teához, kávéhoz kínálják. Létezik ...

Folytats a blogon ... coffeinmentes.blogspot.com/2013/02/al...

sponsored links

Keres?s