ALMÁS-DIÓS TARTLETTE

2011-11-29

sponsored links


A karácsonyi ráhangolódásban több életmód blogot is volt szerencsém olvasni. Az egyik ezek közül az idei Goldenblog gyõztese, Urban Eve.  Sok hasznos ötletet felsorolt, mit lehet illetve mit tanácsos karácsonyig feltétlenül megcsinálni. Amik nekem rögzültek, azok a következõk:  hétvégén sokáig ágyban maradni, kekszet sütni gyerekekkel, karácsonyi filmet nézni, forró csokit inni, karácsonyi vásárra ellátogatni. Nos, ezek közül az elsõ pipa. Hétvégén megint olyan betegek voltunk, feltehetõen egy adeno vírus miatt, hogy ki sem tudtam szállni az ágyból. Aztán amikor magamhoz tértem a fiú szakasz is ágynak dõlt. De a következõ napra õk is fõnix madárként magukhoz tértek, így elindultunk a Vörösmarty-térre. Ez is pipa! És a gyengélkedés alatt, még egy filmet is meg tudtunk nézni: Igazából szerelem. Ha még nem láttátok, és valami könnyû, vicces, romantikusan bugyutaságra vágytok, nézzétek meg. Tehát maradt a forró csoki és a sütisütés. E kettõ számomra a legkönnyebben kivitelezhetõ, az ötlet a fejemben, már csak az a kérdés: mikor? Ha valakinek van eladó ideje, vennék!!!

Ha Ti is rohanással töltitek a mostani idõszakot, és tervezitek a karácsonyi forgatókönyvet, ajánlom Nektek a következõ írást! Nekem megnyugtató volt, hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy hiába van meg minden pontosan a fejemben, az élet átírja a forgatókönyvet, elég rendesen... 

Ezt a tartlette-t már régebben terveztem megsütni, de valahogy belecsúszott az adventi idõszakba. Nem ünnepi falat, de nagyon finom krémes-almás, így kár lenne kihagyni, vagy megvárni vele az új évet. Elkészítése sem nagyon bonyolult, viszont látványos, így vendégeknek kiváló választás lehet. 

Hozzávalók 6 formához: ...

Folytats a blogon ... coffeinmentes.blogspot.com/2011/11/al...

sponsored links

Keres?s