Almaágyon sült kacsacomb petrezselymes sült sárga burgonyával és párolt káposztával

2012-04-20

sponsored links


Judit húgom meghívott bennünket egy finom szombati ebédre és amikor elárulta, hogy kacsacombot süt nekünk, szemeink felcsillantak az örömtõl, hiszen imádjuk a kacsát :), viszont ritkán jutok hozzá házi példányokhoz. Hugi viszont a piacon gyönyörû házi kacsacombokat vásárolt, amit két nagylányom segítségével készített el. Nagyon finom lett, kívül ropogósra sült, belül puha és omlós maradt. Hozzá karikázott sült burgonya és párolt lilakáposzta volt...Mennyei lakoma :)
Hozzávalók:

személyenként egy egész kacsacomb
só, bors
rozmaring
2 db alma
4-5 gerezd fokhagyma

1 kg sárga burgonya
petrezselyemzöld ...

Folytats a blogon ... menukonyha.blogspot.com/2012/04/tavas...

sponsored links

Keres?s