Almabolé
sponsored links
Kis italozgatás:). Ez az ital megjelent a decemberi Erdélyi Konyhában, még három másik társaságában. Rendre bejegyzem az egészet:).
Hozzávalók (személyenként): 2 dl almalé, ¼ alma, 1 teáskanál citromlé, csipetnyi fahéj.
Elkészítés: Az almát megmossuk, meghámozzuk és nagyon apró kockára vágjuk. Egy magas falu pohárba tesszük, majd felöntjük az almalével. Ezután hozzáadjuk a citrom levét és a csipetnyi ...
Hozzávalók (személyenként): 2 dl almalé, ¼ alma, 1 teáskanál citromlé, csipetnyi fahéj.
Elkészítés: Az almát megmossuk, meghámozzuk és nagyon apró kockára vágjuk. Egy magas falu pohárba tesszük, majd felöntjük az almalével. Ezután hozzáadjuk a citrom levét és a csipetnyi ...