Alma- és csípõspaprika ecetben

2011-09-25

sponsored links


 Az almapaprikát, csípõspaprikát megmossuk, lecsepegtetjük. A szárukból annyit levágunk, hogy csak 1 cm maradjon, majd üvegekbe rakjuk. Ecetet forralunk két és félszer annyi vízzel, mint az ecet, sót(mérjük meg a cukros ecetes levet, ahány liter lé van annyi kanál sót tegyünk bele), szemes borsot, babérlevelet és bõven cukrot teszünk bele, általában 1 dl ecethez 10 dkg cukrot tegyünk, felforraljuk.
Az elõkészített üvegekbe kis csokor jól megmosott és leszikkasztott zellerzöldet teszünk szárastól, 2-3 babérlevelet. Az ecetes levet forrón a paprikára öntjük, hagyjuk egy kissé hûlni, majd  ...

Folytats a blogon ... sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/...

sponsored links

Keres?s