Alma?gyon s?lt libacomb
sponsored links
K?zeledik a M?rton nap, a liba ?s a kacsa szezonja. Holnapt?l akci?san v?s?rolhattok ezekb?l a sz?rnyas h?sokb?l A s?f h?sboltja ?s pecseny?se ?zlet?ben. ?n is kaptam egy kis ?zel?t?t a csod?s ?rujukb?l. M?retes libacombokat s?t?ttem. K?v?l
ropog?s, bel?l oml?s, szaftos h?sok lettek.
*2 nagy libacomb
*2 alma
*1 ek zs?r
*1 nagy v?r?shagyma
*2 nagy gerezd fokhagyma
*2 friss ?g rozmaring
*2 friss ?g kakukkf?
*1 tk sz?rnyas f?szerkever?k
A h?st alaposan megtiszt?tjuk, sz?razra t?r?lj?k. Egy tepsit, amibe a h?sok belef?rnek, kiken?nk zs?rral. Az alm?kat
nagyobb cikkekre v?gjuk, magh?zukat kiemelj?k, majd a gy?m?lcs?ket a tepsibe rakjuk. R?fektetj?k a combokat, mindk?t oldalukat megsz?rjuk a f?szerkever?kkel.
K?z?j?k rakjuk a friss f?szereket, a nagyobb cikkekre v?gott hagym?t ?s az eg?sz fokhagym?kat. Kb. 1 dl z?lds?gleves alapl?vel fel?ntj?k.
Lefedve, 180 fokos s?t?ben kb. 120 percet puh?tjuk. Majd a f?li?t elt?vol?tva p?r perc alatt megpir?tjuk. ?rdemes ilyenkor n?h?nyszor a szaftj?val
meglocsolgatni, hogy a h?s ne sz?radjon ki. Azonnal k?n?ljuk.