Alma csipsz (paleo)
sponsored links
Az egyik legegyszerûbb módja a punnyadásnak indult almák felhasználásának. A gyerekek ráadásul szívesen eszegetik. az elkészítéséhez 12 körtálcás aszalógépet használtam.
Még több aszalás található itt.
Hozzávalók:
1 liter víz
1 teáskanál C vitamin
tálcánként 1 nagyobb, vagy 2 kisebb alma
Az almák magházát kivágjuk. Vékonyan felszeleteljük (3-4 milliméteresre). Rövid idõre C vitaminos vízbe rakjuk a szeleteket, így nem fog megbarnulni az aszalás során. A tálcákra rakosgatjuk és a továbbiakban az 55 fokra állított gép gondjaira bízzuk. Idõnként nem árt a tálcákat cserélgetni. Kb. 12-15 óra alatt kész.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!