Alm?s palacsinta a s?t?b?l
sponsored links
Nagyon szeretem az alm?s palacsint?t, vagy bund?s alm?t, vagy alm?s pirogot, vagy b?rmilyen alm?s ?des t?szt?t, ?s r?gen esk?, tudtam ?n is csin?lni, de ?jabban sose siker?l. Pedig sokf?le receptet pr?b?ltam m?r, a netr?l is ?s a zabliszt zacsk?j?r?l is, vagy Bori?t, aki joghurttal keveri a reszelt alm?t, Olgi?t, aki pirogot s?t bel?le, vagy Olgi anyuk?j??t, aki palacsintat?szt?ba m?rtja azt hiszem, ?s forr? olajban s?ti ki. Meg tudok ?r?lni a gy?ny?r?s?gt?l, mikor ezek a n?k ?tszaladnak a m?g meleg vagy langyos alm?s cuccal (vagy ?n ?rkezem j?kor hozz?juk), ?s nagyon szeretn?m ?n is itthon el??ll?tani, hogy b?rmikor ehessek. Tele van a f?zetem alm?s palacsinta recepttel, de sajnos mind ?th?zva ?s ilyen megjegyz?sekkel, hogy ?vacak?, ?kuka?, ?sz...r volt?, meg ilyenek. H?t ez se lett t?k?letes, kicsit gumiszer? a t?szt?ja, de ez volt az ut?bbi id?k legjobb saj?t k?sz?t?s? alm?s palacsint?ja.
Ezt a mostani receptet a neten tal?ltam, ?s feleztem a mennyis?get, hogy mini adag legyen ez is. Hozz?val?k a t?szt?hoz:
- 2 db toj?s
- 120 ml tej
- 50 ml bubis v?z
- 100 g finomliszt
- csipet s?
- 2 db alma
- kicsi citroml?
- 2,5 ev?kan?l cukor
- f?l te?skan?l fah?j