ALM?S- KAKA?S S?TEM?NY
sponsored links
Ez egy nagyon egyszer? ?s finom s?tem?ny. R?gebbi alm?k j? felhaszn?l?s?ra ,vagy az?rt mert szeretj?k.
Hozz?val?k:
30 dkg liszt,
30 dkg krist?lycukor ( ?n a fel?t haszn?ltam fel, de ez ?zl?sf?gg? )
1 csapott ev?kan?l sz?dabikarb?na
1 k?v?skan?l ?r?lt fah?j
4 db alma
4 toj?s
4 ev?kan?l ?tolaj
1. ev?kan?l j? min?s?g? kaka?por
2 ev?kan?l baracklekv?r
Elk?sz?t?s:
Egy t?glaforma s?t?t olajozzunk ki ?s sz?rjuk be kev?s liszttel.
Az alm?t megh?mozzuk ?s apr? kock?kra v?gjuk, fah?jjal ?tkeverj?k. Ha sz?ks?ges adjunk hozz? cukrot,
Egy m?sik t?lban a cukrot a toj?sokkal habosra keverj?k, hozz?adjuk az ?tolajat majd a kaka?val ?s s?t?porral elkevert lisztet majd a fah?jas almakock?kat, ?s a baracklev?rt. ??sszekeverj?k majd
tegy?k a s?t?form?ba ?s 180 fokon t?pr?b?ig s?tj?k.