Allergia és fáradtság

2011-09-05

sponsored links


Tegnap sikeresen túléltük a félmaratont. Mármint, én kevésbé sikeresen, annak ellenére ugyan, hogy én nem is futottam. Miért? Allergia. Aki saját tapasztalatból ismeri ennek a szónak a jelentését, annak nem is kell magyarázni, hisz a feltételek adottak voltak: esõs nyár, e miatt rengeteg parlagfû, városliget, hõség, szárazság, több ezer ember, hatalmas por és órák hosszan tartó várakozás mindezek közepette.
Az eredmény persze egyértelmû, legalább egy százas zsepi elfogyott, nagy vörös orr, szipogások, vörös, könnyezõ szemek. Még a gyógyszer ellenére is.
Az allerigagyógyszer pedig álmosít. A nátha miatt pedig túlnyomás van a fejben. Már amikor reggel felkelek, akkor is. Folyamatosan kába és fáradt vagyok mindezek miatt. Hiába az alvás. És persze vágyom már a lehûlésre is, mert még mindig 29 fokos a lakás, és így pihenni se nagyon lehet...

Képtelen vagyok felfogni, miért nem tudják ebben az országbana parlagfüvet irtani. Bár vannak sejtéseim. Minden esetre bajtársaimmal együtt szenvedek ebben az idõszakban. És várok egy kiadós esõt, ami kicsit felfrissítené a levegõt. Addig pedig, sajnos, csak vegetálok. És minimális erõbefektetéssel igyekszem fõzni is. Ezért választottam a wokot, így mosogatni sem kell sokat. :)

Wokos szezámmagos sertés zöldbabbal, kínai kellel és shiitake gombával ...

Folytats a blogon ... flamcsi.blogspot.com/2011/09/allergia...

sponsored links

Keres?s