Akár karácsonyra is: diós-tört csokoládés kekszek aszúban áztatott, aszalt vörös áfonyával

2011-12-02

sponsored links


Az igazán jó kekszek ismérve, hogy a széle ropog, a belseje pedig "rágós". Ez a keksz még napok múltán is megtartja ezt a tulajdonságát. Igaz, nagyszerû alapanyagok keverékébõl készül, de ennek az ismérvnek alapvetõnek kellene lennie, bármilyen édességet készítünk, vagy vásárolunk.

Most nagyobb mennyiséget készítettem belõle éppen azért, hogy jó néhány napig legyen kéznél valódi édesség, amibõl egy-kettõt elropogtathatunk ebéd, vagy vacsora után.

Legutóbb mandulával és narancshéjjal készítettem, és mondhatom, nagy volt itthon a sikere. Az ismétléshez pedig vettem egy kevés aszalt vörös áfonyát a piacon, amit most dióval egészítettem ki, igazán jó párosításnak bizonyult.

Fantasztikusan jó az alaprecept, azt hiszem, télidõben gyakran elõkerül. Már karácsonyra is van, nem is egy ötletem további ízesítésekre.

Kifejezetten kedvelem, ha egy jól bevált alapreceptet kedvemre változtathatok, egészíthetek ki, hiszen a ...


Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s