Ajándék leszek!

2011-11-08

sponsored links


Hát ezt is megértem.
Szülinapi ajándék leszek egy számomra teljesen idegen ember számára - pontosabban nem én, hanem a fõztöm. Ilyet romantikus dolgot egyszer olvastam még valamikor régen Fûszeres Eszternél, és nagyot sóhajtottam, ó, bárcsak velem is megesne ez...!
És most tessék.
A menüsort kitaláltam, a borokat is összeválogattam hozzá; mivel a mai idõpontot egyeztettük elsõre (de végül módosítottak jövõ hétre), pénteken megrendeltem a kitalált elõételhez szükséges füstölt kacsamellet.
Keszthelyiek, környékbeliek, földijeim!
Tudtátok, hogy a Deák Ferenc utca elején, a Tûzoltósággal szemben mûködik a "Füstölt áruk boltja"? Szinte minden, illetve bármi van, a drágább, húzósabb cuccok rendelésre. A füstölt kacsamellet is rendelni kell - meg is tettem ezt a múlt pénteken (péntek délutánig, illetve szombat délelõttig lehet rendelni, akkor lesz meg a következõ héten).
A kacsamellet ma el is hoztam a boltból, gyönyörû, nagy darab (mondjuk, lehetett volna kisebb is, mert nem olcsó mulatság), és elhelyeztem a spájzban. Délután hazahoztam a gyerekeket, legkisebbem indult is hamar az utca kutyáit ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Praktikak/~3/...

sponsored links

Keres?s