Ajándék egyenesen a kamra polcról, a fa alá
sponsored links
Folytatom karácsonyi ötlet kavalkádom, hisz már alig van pár nap, de ezt még el lehet készíteni, becsomagolni és minden gourmet barátunknak örömet szerezni!
Ma a pikáns ízeket kedvelõk számára lesz nyerõ a recept, ugyanis ananászos chutney készül, csípõs, kicsit édes, savanyú is, szóval egy fûszeres rostélyos, vagy sült oldalas, esetleg kacsa mellé kitûnõ választás, fõleg, ha édes burgonya készül köretként, mennyei....
Próbáljátok ki, mert gyors, házi és szívhez, sõt gyomorhoz szóló, ennek tényleg mindenki örül, aki szereti a hasát és a különleges ízeket.
Ha nem ajándéknak készül, dobjuk fel vele az ünnepi sültet!
Ananászos chutney:
Hozzávalók ( 3x300 ml-es üvegekhez):
2 ek napraforgó olaj
3 fej lilahagyma felaprítva
1 ek mustármag
1 ek fekete mustármag
1 tk kurkuma
1 tk koriander ...