Ajvár

2012-10-12

sponsored links

ajvár

Mert mindennek eljön az ideje. Ennek most. Õsz , kápia, padlizsán. Még a színe is olyan mint egy szépre színezett õszi levél. Telt, gazdag, meghatározó. Pont mint a gazdája .

Rengeteg módon készítik ezt az étel, és magam nem tudom melyik az autentikus, viszont abban biztos vagyok, hogy az én változatom a legjobbak közé tartozik. Szerintem luxus nyers paprikát használni bele, pedig vannak akik így tesznek. A paprika sütve sokkal finomabb mint nyersen, füstös, sült, és édesebb ízû, kár lenne nem kihasználni ezt az tulajdonságát.

Hozzávalók

5 nagy kápia paprika

2 közepes padlizsán (700 g volt)

1 lila hagyma

4 gerezd fokhagyma

2 babérlevél ...


Folytats a blogon ... kajapiazongora.blog.hu/2012/10/12/ajv...

sponsored links

Keres?s